5 GOEDE REDENEN OM IN DE LENTE TE SKIËN

 
Paysage montagne - copyright SCALP
 

REDEN NR. 1

Météo idéale Montagne Printemps


De ideale weersomstandigheden

In de lente kun je niet alleen lekker in je trui skiën, je kunt dan ook langer van de besneeuwde toppen genieten dan tijdens de donkere wintermaanden. De dagen worden stilletjesaan weer wat langer ... net zoals de openingsuren van de pistes. 

Ons persbericht

REDEN NR. 2


Beginners aan de top

De sneeuw is zachter, de pistes zijn minder druk en de skigebieden rollen de rode loper uit, speciaal voor alle beginnende skiërs. In 2019 krijg je bij aankoop van een beginnerspakket voor volwassenen een tweede pakket voor volwassenen of kinderen gratis. Adem in, adem uit, en glijden maar.

Ons persbericht 
Débutants printemps du ski

REDEN NR. 3

Débutants enfants printemps du ski


... kinderen inbegrepen

De allerjongsten onder ons worden deze lente helemaal in de watten gelegd. Verschillende skigebieden stellen speciaal voor deze periode hun pistes gratis open voor kinderen van tot 12 of 13 jaar: de skipas, het materiaalverhuur en verblijf, alles is voor hen inbegrepen. Jong geleerd ...

Ons persbericht


REDEN NR. 4


Ga voor een nieuwe uitdaging

Ook als je niet zo'n skiër bent, zijn er voldoende besneeuwde uitdagingen op en naast de piste. Ga toerskiën door de stralende natuur, laat je voorttrekken door paarden tijdens een ontspannende sessie ski-joëring of jaag je hartslag de hoogte in met een afdaling op een Yooner, een kleine slee op een skilat. Plezier gegarandeerd.

Ons persbericht

 
Sports alternatifs montagne printemps yooner

REDEN NR. 5

Festivals et animations printemps du ski


Of gooi de benen los 

De zon schijnt een beetje feller, de ochtendsessies zijn net iets intenser en de namiddagen een absoluut feest. Niet te missen: het festival Rock the Pistes in Les Portes du Soleil, het Festi Val Tho, het grote Live in Tignes van Francofolies en het gloednieuwe E-Wax Festival in Valmorel.

Ons persbericht