Atout France
 

Onze aanraders voor de lente in Frankrijk

 
April

Een vrolijke noot in april

De lente moet nog beginnen en onze agenda barst al uit zijn voegen met alle kleurrijke activiteiten en evenementen die Frankrijk te bieden heeft. Duizenden narcissen, vintage en hedendaags design, de strijd om de titel van de beste Franse wijn, elegante en tijdloze mode, ecologische tuinen en de veertigste verjaardag van prachtig natuurlijk erfgoed. 

Zorgeloos groen in mei

Waar april af en toe nog heel grillig kon zijn, neemt het weer in mei al iets zomersere vormen aan. De ideale setting dus om zorgeloos te tuinieren, weg te zwijmelen tussen de bloemen, een uniek stedelijk festival bij te wonen, een hele of een halve marathon te lopen, weg te zeilen in de avondzon of een nachtelijk cultureel bad te nemen. 

Ons persbericht
Mei
Juni

Duurzaam op ontdekking in juni

Het is ondertussen al warm genoeg om je sandalen boven te halen en er zit nog voldoende zuurstof in de lucht om eropuit te trekken. Laat je in juni verleiden tot een sportieve uitdaging of een duurzaam festival in de bossen, dans op artistieke beats of vergaap je aan de grootste zeilschepen ter wereld en vier 500 jaar Renaissance in Centre-Val de Loire.

Ons persbericht