Header

Panoramische, ludieke en ecologische nieuwigheden

Tyrolienne

Bovenaan het lijstje deze zomer ...

De nieuwe deathride van 700 m lang op de Mont Dore. De nieuwe valleilift in Peyragudes waarvoor je je auto aan de kant zult zetten. En voor de zonnekloppers op hoogte is er ook de grootste en hoogste panoramische kabelbaan ter wereld, in Tignes. Ben je eerder een nachtbraker? Dan zul je helemaal in de wolken zijn van de nieuwe 'Sentier des lumières' van La Bresse, in de Vogezen.
Ons persbericht

De bergen: introspectie, detox en zuurstof

Herbron zoals je wil

Waar je in Flumet (Savoie) yoga combineert met vasten, breng je in Vars (Zuidelijke Alpen) lichaam en geest weer in balans tijdens een heerlijke wandeling in de volle natuur. De meer spirituele geesten kunnen in Orcières tot zichzelf komen tijdens een wandeling tussen de bomen. En vergeet ook Les Gets niet, waar je herbront dankzij de kalmerende effecten van zouttherapie.
Ons persbericht
Detox

Genieten in een origineel verblijf

Chalet douceur

Slaap in harmonie met de bergen

Laat je in slaap wiegen door de sterrenhemel boven de alpenweides van Arêches-Beaufort. Ga voor een originele ervaring in een gerenoveerde duiventil, een bubbel of, waarom ook niet, een Sibleytent in Le Grand Tourmalet. Een kleine vermelding voor de Chalet de la Douceur in La Clusaz, waar 2000 oude brieven van soldaten uit de Eerste Wereldoorlog werden teruggevonden onder het dak.
Ons persbericht

Back to basics met de kinderen

Beleef een heleboel mini-avonturen

Miniberoepen, minispa's, minibergbewoners: ook je kinderen komen weer in contact met de natuur. Bijvoorbeeld door geiten te leren melken in Combloux of door hun eigen kaas te leren maken in Praz de Lys Sommand, door op avontuur te gaan in Sainte-Foy-Tarentaise, bergen te beklimmen in Alpe du Grand Serre en zelfs door de beginselen van het vissen te leren in Les 2 Alpes.
Ons persbericht
kampvuur