Header


Het Franse najaar in de spotlight
Octobre

Een ludieke noot in oktober

Geen beter medicijn tegen de beginnende herfstblues dan een stevige agenda. Dankzij onze prospectie kom je deze seizoensverandering heelhuids door met de terugkeer van pluizige kuddes, een nachtelijke marathon door de stad en langs wijngaarden, een duik in de fijnste chocolade ter wereld, een acte de présence van de groene fee en een spannende escape game.

Ons persbericht

Gezellige drukte in november

Ontdek gevestigde waarden en nieuw talent in de wereld van de fotografie, verorber vers gevangen zeevruchten en proef als eerste de nieuwe beaujolais, waag je aan een sportieve beproeving overzee en geniet van het neusje van de zalm in hedendaagse dans. In november blijven we in beweging met een gevarieerd programma dat ons meetroont langs tal van Franse regio's. 

Ons persberichtNovembreDécembre

Wegdromen in december

Frankrijk laat zich in december nog eens van zijn beste kant zien met een gevarieerd programma. Vibreer op de beats van de beste artiesten, laat je meevoeren door dromerige lichtspektakels, verken de nieuwe hoofdstad van het design, doe je tegoed aan kastanjes in alle vormen en maten, laat je innerlijke kind naar buiten komen tijdens Sinterklaas en ontdek meer dan alleen het godendrankje in Champagne. 

Ons persbericht

Laat je ook inspireren door onze plannen voor het nieuwe schooljaar: 'France, ski & sun' op 05/09 met alle informatie over het nieuwe winterseizoen in Frankrijk en onze persreizen 'Normandische pareltjes en gastronomie' of 'Natuur en levenskunst'.