Header

Haal samen een frisse neus in de Oise
Jardin

De tuinen
Excursie in de Jardin du Brule

Vlak bij Beauvais vind je een heuse groene haven waar de tijd stil lijkt te staan: de Jardin du Brule. Verdwaal over de geplaveide weggetjes terwijl je aandachtig het vakkundig samengestelde decor van deze opmerkelijke tuin bestudeert: duizenden bloemen, watervallen en riviertjes, waterlelies, een wijngaard en zelfs een moestuin. Welkom in het paradijs.

Ons persbericht


De streekproducten
Proef plaatselijke whisky

In het kleine stadje Passel moet je even halt houden aan distilleerderij Ergaster. Dit authentiek Franse bedrijf is bekend voor zijn artisanale en biologische productiewijze. Vanaf het moment waarop de gert geoogst wordt tot het bottelen, alles wordt uit de doeken gedaan. En natuurlijk kun je ook enkele welgekozen pure malts proeven.

Ons persbericht

 TerroirCocon

Even cocoonen
Een nachtelijke onderdompeling tussen de bomen

Tijd voor een avontuurlijke nacht in stijl.Het Domaine des Reflets Bleus biedt ecologisch verantwoorde hutten aan diep in het bos, tussen weide en vijver in. Kies uit een comfortabele en ruime hut op palen of een iets wildere en meer authentieke versie, voor een duik in de natuur.

Ons persbericht

Eropuit
Op verkenning met een deux-chevaux

We gaan terug in de tijd met een 2CV  uit 1960, langs de kleine landweggetjes van het Pays de Bray. Aan het stuur: een gepassioneerde chauffeur die ons langs geklasseerde dorpen en historische monumenten brengt. De uitgelezen kans om meer te weten te komen over deze kleine, mythische bolide. 

Ons persberichtDeudeuche