Header


Ook voor de skidomeinen begint het nieuwe seizoen. Duurzame innovaties, verblijven, infrastructuur, weldadige wintersport, niet te missen evenementen en een streekgebonden keuken: ontdek onze toppers voor het seizoen 2019/2020 ...

Nieuwigheden en fun op de Franse toppen

Fun
Dit jaar trakteren de Franse bergen ons op een dubbele portie creativiteit. Plezier op het programma met een elektrische trottinette op de piste en rodelachtbanen in verschillende skigebieden, fooding-clubbing in La Folie Douce van Val d’Isère, een nieuwe spa in Les Gets en meer informatie over de tweede editie van Tomorrowland Winter in Alpe d’Huez.
Ons persbericht

Piekfijne kamers in chaletstijl

Kamers
Zin in een originele ervaring? Probeer dan zeker Alpin Cocoon uit, het eerste geodetische luxe ecohotel dat recent werd opgetrokken in Les Orres. Voor het meer authentieke gevoel overnachten we in de Refuge de la Traye, een knus nestje in Méribel. Wie van vergezichten houdt, kan zijn hart ophalen tijdens een verblijf in Hôtel Interlaken te Gérardmer, vanwaar je een prachtig zicht hebt op de bomen.
Ons persbericht

Avant-gardisme in de skigebieden

Avant-gardisme
We juichen het nieuwe futuristische design van de kabelbaan in Les Arcs toe, de nieuwe contactloze zuilen om onze skipas op te laden in Les Contamines-Montjoie en de milieubewuste inzet van skigebied Val Thorens: dit gebied lanceert zijn eerste onbemande shuttle. Een heuse stap voorwaarts in de verbetering van de mobiliteit voor de vakantiegangersUitroepteken
Ons persbericht

Het belang van ontspannen in de bergen

Ontspannen
De weldadige effecten van de bergen combineren met meditatie en sofrologie, dat is de nieuwe trend van de Franse skigebieden. Trektochten, contemplatief skiën, sneeuwschoenwandelen of zelfs yoga: alles draagt bij tot het bewustzijn. Of je je nu in een bos, op de pistes of op een bergtop bevindt. Bovendien zoeken er ook tal van detoxfestivals de hoogte op vanaf januari 2020 ... Heb je je agenda al?
Ons persbericht

Ontdek ook alle trends en nieuwigheden van het nieuwe Franse winterseizoen in ons persdossier, onderaan het artikel.