5 Franse kerstmarkten naast de deur

Header

Vanaf eind november bereiden onze Franse steden zich voor op een nieuw kerstseizoen en schieten de kerstmarkten als paddenstoelen uit de grond. Wij selecteerden voor jou 5 Franse kerstmarkten die ideaal zijn voor een dag of een weekendje weg.
 

Rijsel

Feestelijk Rijsel

Op een halfuur tijd sta je met de TGV in Rijsel, waar meer dan 80 kraampjes inspiratie bieden voor de cadeautjes onder je kerstboom. Trakteer jezelf op een lekker glas warme wijn en proef enkele heerlijke streekproducten terwijl je de mooiste hoekjes van de stad verkent. Speciaal voor haar dertigste verjaardag dost de kerstmarkt zich deze editie extra mooi uit ...

Ons persbericht

Schitterend Parijs

Van de Eiffeltoren tot de Galeries Lafayette, rond kerst verandert het hele centrum in een betoverend schouwspel. Parijs wordt dan ook niet voor niets de lichtstad genoemd. Laat je meetronen langs emblematische plekken van de Franse hoofdstad, bewonder haar kleurrijke decor vanop het water en doe je tegoed aan al het lekkers.

Ons persbericht

 

Parijs

Reims

Reims ziet het groots

De derde grootste kerstmarkt van Frankrijk. Meer dan 140 kraampjes, een schaatsbaan, workshops, vakmanschap, een reuzenrad en lichtspektakel ... Zelfs de Kerstman komt langs.

Ons persbericht
Metz

Middeleeuws kader in Metz

Voor deze kerstmarkt trek je een weekendje uit. Flaneer door het historisch centrum, bewonder de 17m hoge kerstpiramide en vier samen met de stad het 800-jarig bestaan van haar kathedraal.

Ons persbericht

 
Straatsburg

Karaktervol Straatsburg

Geen kerst zonder klassiekers en dus steken we door naar Straatsburg, voor een van de oudste kerstmarkten van Europa. Unesco erfgoed, kerstbomen met karakter en natuurlijk veel lichtjes ...

Ons persbericht