Header

ONZE FRANSE AANRADERS VOOR BEGIN 2020Januari

Niet te missen in januari

We kloppen het stof weer van onze agenda en zetten koers naar Duinkerke, waar het nieuwe jaar wordt ingewijd met een verfrissende duik in het ijskoude zeewater, om vervolgens de bloedsomloop weer op gang te trekken tijdens een week overzees carnaval. Terug naar het vasteland, waar we ons op glad ijs begeven in Argentière-la-Bessée om daarna lekker een portie te griezelen in Gérardmer en tot slot onze fantasie de vrije loop te laten op het stripboekfestival van Angoulême. 

Ons persbericht

Niet te missen in februari

Ook de kortste maand van het jaar laat ons niet op onze honger zitten. We ontdekken een nieuwe kant van Parijs en steken door naar Avignon, dat een week lang in de hoofdstad van de hedendaagse dans verandert. Onze dosis cultuur wordt aangevuld met een bezoek aan de gerenoveerde Villa Majorelle, vooraleer we ons vergapen aan het carnaval van Nice en Granville. De laatste halte? Cannes, waar het internationale spelfestival ons opwacht met een grenzenloos aanbod aan entertainment.

Ons persbericht


Februari


Maart

Niet te missen in maart

In maart genieten we nog na van het sneeuwseizoen terwijl we de koudste dagen al van ons afschudden. We beginnen in Straatsburg, waar het carnaval de maand kleurrijk inzet, gevolgd door een innovatief internationaal dansfestival in Brest en heerlijke streekproducten in Toulouse. Eenmaal voldaan steken we door naar een zinderende tweede editie van Tomorrowland Winter, om tot slot vol spanning toe te kijken hoe de snelste skiërs te wereld het snelheidsrecord uit 2016 proberen te breken. 

Ons persbericht