Een originele valentijn in Frankrijk

Header


Nu de kerstlichtjes weer veilig opgeborgen zitten, richten we onze pijlen op een ander hartverwarmend evenement: valentijn. Dit jaar voert originaliteit de bovenhand en zochten we speciaal voor alle tortelduifjes enkele ongewone adresjes uit om een romantische nacht door te brengen, met valentijn of het hele jaar door. Rijk aan geschiedenis, in de wolken, verborgen in het groen, op een bed van ijs ... Noteren maar.Phare

In de wolken

Van de liefde krijg je vleugels en wie geen last heeft van hoogtevrees, zal een onvergetelijke nacht (of twee) beleven in Phare de Kerbel, een vuurtoren aan de Bretoense kust. Naast een panoramisch uitzicht op de kustlijn en de baai van Lorient kun je hier ook genieten van een welverdiende pauze in de sauna of het verwarmde buitenzwembad. 

Ons persbericht

Hoog en droog

Ben je niet zo'n waterrat? Dan zit je vanaf 28 februari lekker hoog en droog in de luxeboomhutten van het domein Grands Chênes in de Oise. Na een nacht onder de sterrenhemel geniet je van een heerlijk ontbijt op 25 meter hoogte, met zicht op de prachtige natuur. Cocoonen is het kernwoord en dus glijden we nog even in het heerlijk warme Noorse bad op het terras van onze hut.

Ons persbericht


Cabanes


Balck sheep

Romantiek in de sneeuw

Een romantische tête-à-tête in een iglo met zicht op besneeuwde bergtoppen, origineler kan het niet. In La Plagne en Chamrousse kun je een warme valentijn doorbrengen op een zacht bed in een sneeuwhotel. Ijssculpturen, een kaasfondue bij kaarslicht en een glaasje wijn bij een knisperend haardvuur. Op naar de Black Sheep-iglo's.

Ons persbericht

Palais

Palais Gallien

Vijf sterren, hedendaags design en luxe van weleer. Voeg hier nog een gastronomisch restaurant, rooftop, buitenzwembad, spa en privéterras met jacuzzi aan toe en je bent helemaal klaar voor een verfijnde valentijn in het Palais Gallien te Bordeaux.

Ons persbericht


MOB

MOB Hotel

In het trendy MOB Hotel van Lyon kun je surfen op een uitstekende wifi-verbinding of even helemaal offline gaan tijdens een luie zondagochtend en jezelf verwennen met een rijkelijk ontbtijt, alvorens je een romantische tocht door de stad en haar centrum maakt.

Ons persbericht

Bouclier

Le Bouclier d'Or

De meest romantische wijk van Straatsburg herbergt een charmant hotel waar elke kamer uniek is ingericht met authentiek meubilair. Boek tijdens het festival 'Strasbourg mon Amour' en geniet van een uitzonderlijk aanbod met spa en wijn. Een schot in de roosuitroepteken

Ons persbericht