Onze aanraders voor een nieuw Frans seizoen

Header

Een nieuw seizoen, dat betekent ook een nieuwe lading evenementen in La Douce France. Heb je je agenda nog niet in de aanslag? Dan wordt het nu tijd om hem boven te halen, want zowel april, mei als juni kondigen zich sterk aan.April

Een kleurrijke maand april

April belooft een heel kleurrijke maand te wordenuitroepteken Begeef je onder het feestgedruis van een Venetiaans carnaval in de regio Grand-Est, glijd in een kostuum en van een waterslide in Auvergne-Rhône-Alpes, richt je blik op de wolken en enorme vliegers in Nouvelle-Aquitaine, loop je de benen van onder het lijf langs de must-sees van Marseille, snuif nog wat cultuur op met de Villa Savoye op Île-de-France en les tot slot je dorst met een uitstekende selectie artisanale bieren in Dijon. 

Ons persbericht

Zomerse vooruitzichten in mei

In mei laten we ons meeslepen door de geur van rozen in Provence-Alpes-Côte d'Azur en proeven we de heerlijkste creaties van de beste chefs in Parijs. We deinen mee op het ritme van een jazzfestival in Normandië en bewonderen de mooiste stukjes van de wijnroute in de Bourgogne, we laten ons verrassen door een eclectisch muziekfestival op La Réunion, vieren pinksteren in Nîmes en genieten nog van een gezonde dosis cultuur tijdens de Europese Nacht van de Musea. In Frankrijk, natuurlijk.

Ons persbericht


Mei


Juni

Op ontdekking in juni

Deze maand profiteren we van het goede weer om eropuit te trekken in heel Frankrijk. Wat dacht je van een duurzame openluchttentoonstelling in Bretagne of een sportieve uitdaging op Martinique? Bestijg je stalen ros en een aantal stevige hellingen in de Alpen of snuif wat cultuur op in Marseille en op Corsica. Ook Puy-du-Fou staat weer voor ons klaar met meeslepende voorstellingen en in de Loire wacht Hellfest ons op voor een knaller van een feest.

Ons persbericht


Ontdek ook onze kalender met de belangrijkste evenementen van 2020 in Frankrijk,
onderaan bij 'downloads' op onze website Francenews.