guadeloupe


Deze zomer trekken we naar eilanden van Guadeloupe

Op zoek naar unieke uitzichten en een adembenemende natuur? Op slechts enkele uren vliegen vanaf Brussels-Charleroi bereik je de eilanden van Guadeloupe. De bestemming bij uitstek voor een vakantie vol ontdekkingen en avontuur. Stranden, diepzeeleven, tuinen en tropisch woud, unieke smaken en restaurants met zicht op zee: hier kom je in alle veiligheid helemaal tot rust.
 
Guadeloupe plage

De stranden van Guadeloupe, sportief of lekker lui

De eilanden van Guadeloupe herbergen stranden met gevarieerde omgevingen en een rijke diversiteit. We overlopen alle stranden die je zeker moet aandoen. Of het nu is om een dagje te zonnen onder de kokospalmen of om de uitzonderlijke fauna te ontdekken tijdens een snorkelsessie.

Ons persbericht


Van turquoise tot tropisch groen

Beperk je tijdens je vakantie op Guadeloupe niet alleen tot de stranden, maar trek er ook op uit in de tuinen, het tropisch woud en de beschermde natuur. Uitzonderlijke fauna en flora en spectaculaire watervallen gegarandeerdpoint d'exclamation

Ons persbericht


 
Guadeloupe verte
guadeloupe gourmande

Proef de eilanden van Guadeloupe

De unieke planten op de eilanden van Guadeloupe vind je ook terug in smaakvolle producten. Je proeft ze in heerlijke huisbereide sorbets, of in salades en sapjes waarvan je geniet met de voeten in het zand en de blik op de zee.

Ons persbericht


Reizen in alle veiligheid

Dankzij Air Belgium reizen we sinds kort in alle veiligheid terug naar de eilanden van Guadeloupe. Ter plaatse kun je weer deelnemen aan activiteiten en ook hotels en restaurants staan weer voor je klaar. Dat allemaal met respect voor de hygiënemaatregelen.

Ons persbericht
guadeloupe sécurité