morzine header

Cocoonen in de sneeuw:
geniet met je bubbel van de bergen in Morzine

September loopt stilaan ten einde en je verlangt al naar je volgende verblijf in de bergen? Dit jaar in zoeken we nieuwe manieren om te reizen,  dus niets beter dan de frisse berglucht om op adem te komenpoint d'exclamation Het skigebied Morzine (Haute-Savoie) laat je genieten van de bergen “in je eigen bubbel”. Op het programma: activiteiten rond welzijn, knusse verblijven en plaatselijke gastronomie.
Atout France


Vakantie met uitzicht

Morzine biedt tal van activiteiten waarbij je volop van de berglandschappen en besneeuwde toppen kunt genieten. Yoga, wandelingen in het bos of atypische varianten op skiën, je ontdekt het allemaal ver van de grote massa, met beide voeten in de natuur.
 
Ons persbericht


Een knus verblijf op z’n Savoyaards

Een vakantie in je eigen bubbel begint bij de keuze van je verblijf en Morzine biedt heuse cocons waar niets aan het toeval wordt overgelaten. Een selectie kwaliteitsvolle appartementen en chalets met tal van diensten voor een verblijf in alle sereniteit.

Ons persbericht
 

Atout France
morzine restauration


Een lokale keuken

In Morzine proef je het beste van de Haute-Savoie vanuit je eigen comfort dankzij gloednieuwe diensten die speciaal ontworpen werden om verse en plaatselijke producten aan je (vakantie)deur te leveren. Een heerlijke bestemming voor fijnproevers.

Ons persbericht