massif des vosges

Een zachte winter in het Vogezenmassief

Kies deze winter voor een knus verblijf in de bergen van het Vogezenmassief. Haar 26 skioorden bieden tal van nieuwigheden en originele activiteiten op de pistes, moderne verblijven die het accent leggen op welzijn en heerlijke, typische producten die je ter plaatse kunt proeven of bij je terugkeer in België dankzij onze doordachte checklist.
massif des vosges

Skiën en originaliteit

In het Vogezenmassief kun je op tal van manieren van de bergen genietenpoint d'exclamation Beginnende skiërs zullen met veel plezier de nieuwe installatie van La Bresse Hohneck ontdekken en liefhebbers van originele activiteiten halen hun hart op aan muzikale en fotografische wandelingen in het bos van Mittlach en in Gérardmer.

Ons persbericht


Ontspanning en welzijn

Het Vogezenmassief biedt gevarieerde verblijven voor alle smaken. Herbron je in Scandinavisch geïnspireerde etablissementen, geniet volop van de natuur in originele verblijven in het bos of kom tot rust in een gezellige nieuwe bed and breakfast.

Ons persbericht
massif des vosges
massif des vosges


Ik ga op reis en neem mee

Het Vogezenmassief is een culinair rijke bestemming waar je heerlijke momenten aan tafel beleeft. Met de smakelijke producten van onze lijst geniet je nog door wanneer je alweer thuis bent.

Ons persbericht