Wordt de nieuwsbrief niet juist weergegeven? Volg deze link.
8 romantische steden voor Valentijn
Romantisch Parijs

Valentijn komt langzaam maar zeker dichterbij. Het perfecte moment om met je geliefde een romantisch uitje in Frankrijk te plannen. Een idyllische wandeling op île Saint-Louis, een culturele citytrip naar Marseille, een Valentijnsfestival in Straatsburg of in een knusse 2pk Bordeaux verkennen... Aan jullie de keuze.

Ile Saint-Louis

Paris, hoofdstad van de liefde

 

Wat is er romantischer dan een citytrip met z'n tweetjes naar Parijs? Ontdek de prachtige architectuur van île Saint-Louis, de charmante Place des Vosges en verwen je geliefde met een chocoladeworkshop.

 

> Meer info

Pont de Pierre

Romantiek troef in Bordeaux 

 

Wie een onvergetelijke Valentijn wil beleven in één van de mooiste steden van Frankrijk, moet in Bordeaux zijn. Een riviercruise op de Garonne of een rondrit in een knusse 2pk zorgen zeker voor magische momenten.

 

> Meer info

Toulouse

Toulouse, la vie en rose

 

Toulouse organiseert voor Valentijn een themawandeling rond de mooiste liefdesverhalen van de stad. Een originele manier om alle geheimen van de "Roze Stad" te ontdekken. 

 

> Meer info

Lyon

Lieflijk Lyon ontdekken

 

Lyon heeft alle troeven in huis voor een romantische uitstap: de sfeervolle traboules, de gezellige Jardin des Curiosités en uiteraard heel wat uitzonderlijke eet- en overnachtingsplekken. Laat je verleiden...

 

> Meer info

Via deze link ontdek je nog 4 andere op en top romantische bestemmingen