Betoverende feestdagen in de bergen

betoverende feestdagen bergen
 
kerstverlichtingStralende skigebieden

Als het op kerstverlichting aankomt, halen St-Gervais Mont-Blanc, Praz de Lys - Sommand en Châtel dit jaar alles uit de kast: dennenbomen vol lichtjes, slingers op de daken, pistes die verlicht worden met fakkels en... schitterende spelletjes voor kinderen.
kerstman

Kerstmannen die de show stelen

Ook dit jaar komt de Kerstman aan in stijl. Waar hij in Saint Maurice sur Moselle, Le Corbier en in Les Sybelles nog over de pistes aan komt gegleden, pakt hij het in Courchevel, Les Arcs en Le Grand Tourmalet pas echt groots aan.
 
Magische kerstmis

Een magische kerst in de bergen

De skigebieden beloven magie dit jaar. In Val d'Isère, Val d'Arly, l'Alpe d'Huez en Valloire zullen gezinnen en vriendengroepen hun hart kunnen ophalen aan ijssculpturen, kerstshows, feeërieke animaties en nog veel meer. 

Meer informatie

.
Animatie voor kinderen

Originele animatie voor kinderen

In Chamrousse zoeken kinderen de chalet van de Kerstman, La Clusaz organiseert een straatkunstenfestival en dan zijn er de talloze animaties van Valberg, Pralognan-la-Vanoise, Les Gets... Bekijk zeker het programma.

 

Allemaal op de piste in 2019

Na deze magische kerst worden de festiviteiten verdergezet op de dansvloer, en niet zomaar één. Een groots feest met vuurwerk op Altiport 007 in Peyragudes, poprock in Tignes op de hoogste outdoor dansvloer van Europa en een tropische nacht in La Plagne.

festiviteiten bergen